Met de juiste kennis, ervaring en een goed hart voor mens en dier…...
Bereiken we succeservaringen, vol vertrouwen en plezier.

More Website Templates @ TemplateMonster.com. May 21, 2012!

Persoonlijke coaching:

 

 

U wilt professionele inzichten en/of begeleiding krijgen om meer te leren over uw contact met paarden en alles daarom heen? En zodoende wijzer worden over zaken zoals de wijze hoe paarden leren & het natuurlijke paardengedrag, omgang en verzorging, berijding of huisvestiging. Paardensucces maakt dit mogelijk en geeft u deskundige coaching op maat.

 

 

Paardensucces geeft deskundige coaching op maat en past de cursus of workshop aan op de vraag van de groep. De coaching over paardengedrag bestaat zowel uit theorie- als praktijkles. De kosten, datum, duur en leslocatie wordt per cursus in overleg bepaald. Daarnaast is het mogelijk om een keuze te maken uit een van de onderstaande cursusonderwerpen;

 

 

Schrik & Obstakeltraining:
Door gebruik te maken van de leerprincipes en verschillende grondwerkoefeningen, leert het paard zelf door en over enge obstakels te lopen. U leert hoe u in stresssituaties rust, vertrouwen en duidelijkheid kunt overbrengen en zodoende voor uw paard een steun en toeverlaat bent in een voor hem angstaanjagende situatie. Dit heeft een positief effect op het algemene gedrag van uw paard. Tevens wordt hierdoor een nauwere band tussen u en het paard gerealiseerd.

 

Gedragsproblemen:
In deze cursus is het mogelijk om als onderwerp een keuze te maken uit een gedragsprobleem. Te denken valt aan:
- Agressie of angst ten opzichte van mensen, andere paarden of overige objecten.
- Trailerproblemen
- Stalondeugden / stereotypien; kribbenbijten / luchtzuigen, zelfmutilatie, schrapen, boxlopen, hout eten etc.
- Overige gedragsproblemen zowel rijtechnisch als in dagelijkse omgang.

 

Deze theorieles is voor iedereen die meer kennis wil opdoen over het desbetreffende onderwerp. Afhankelijk van het onderwerp wordt de therorieles gecombineerd met een of meerdere praktijkles(sen). De cursus is gericht op:
Wetenschappelijke feiten – Paardengedrag; leerprinciepes, oorzaken en motivaties – Voorkomen, verminderen of stoppen van ongewenst gedrag.