Met de juiste kennis, ervaring en een goed hart voor mens en dier…...
Bereiken we succeservaringen, vol vertrouwen en plezier.

More Website Templates @ TemplateMonster.com. May 21, 2012!

Diensten

Gedragsproblemen

Elk gedrag dat u als een probleem ervaart is te verbeteren met behulp van gedragstherapie. Een gedragsconsult geeft u inzicht in het ontstaan van het probleemgedrag en u krijgt advies en begeleiding om het probleemgedrag te veranderen.

 

Lees meer

Zadelmak maken & Inrijden

Dit proces is de basis voor de verdere toekomst, het is daarom van fundamenteel belang dat dit een positief leerzame ervaring is. Om dit succesvol te laten verlopen is ervaring en kennis over het paardengedrag & leerprincipes een vereiste.

 

Lees meer

Persoonlijke coaching

U wilt professionele inzichten of begeleiding krijgen om meer te leren over uw contact met paarden?

En wijzer worden over zaken zoals de wijze hoe paarden leren & het natuurlijke paardengedrag, omgang en verzorging, berijding of huisvestiging.

 

Lees meer

Recreatie rijden

Altijd al eens echt in contact willen zijn met een paard? Dit alles in het midden van prachtige natuur en in individuele vorm, wat het daarom zo uniek maakt?

Maak dan deze bijzondere rit!
· Onder individuele deskundige begeleiding, die u veel kan leren op rijtechnisch vlak en over gedrag (o.a. hoe paarden leren en communiceren)
· Voor beginners en gevorderden van alle leeftijden
· Op locatie van paardensucces, een zeer mooie locatie
· Route door u te bepalen: Keuzes o.a. uit een kleine buitenrit (St. Annabeemdes), een bosrit (Beegderheide) of rondom een mooi meer (Langevlieter) waarbij zomers te paard gezwommen kan worden.
· Evt. bij te boeken: Lunch / picknick tijdens de buitenrit bestaande uit drank + 2 broodjes
· Min. 1,5uur tot max. 4uur durende paardrij-belevenissen
· Incl. Verzorgen en op- en afzadelen
· Zowel eenmalig als wekelijks of maandelijks te boeken

 

Begeleiding bij paardrijden

 

Zoekt u iemand die samen met u op buitenrit gaat? Dit op uw eigen locatie en op uw eigen paarden? Of wilt u uw paard bij paardensucces stallen en vanuit hier begeleiding krijgen in het paardrijden? Dit bijv. om een betere veiligheid te ervaren, meer mogelijkheden te creëeren of meer te leren over uw paard en bijbehorend gedrag?


Paardensucces maakt dit mogelijk en geeft u deskundige coaching op maat.